6/3/13

NI U, NI MIG, NI CAP



Parla el president de l’Associació Valenciana d’Empresaris i les fletxes ixen disparades cap al Govern de la Generalitat. És precisa l’anàlisi,  "no podem permetre’ns ni un cas de corrupció més" encara que es queda curta. No podem permetre’ns ni u, ni mig, ni cap, ja siga nou o vell, i és bo que els empresaris comencen a dir-ho ben fort.


Boluda va entonar la vella màxima de la dona del Cessar, ser honrats i paréixer-ho, qualitat i aparença exigibles als governants i cada volta ho fa amb major freqüència i amb major energia. Hem de recuperar el prestigi de ser i sentir-nos valencians, una tasca titànica si a cada poc ix una nova taca en l’historial col·lectiu. Hem de recuperar el nostre bon nom, perquè sense ell, no som res ni davant dels mercats, ni davant del govern d’Espanya i això influïx directament en les nostres possibilitats de desenrotllament econòmic.



Ningú vol fer negocis amb gent a qui se li pressuposa la corrupció com a característica racial, ningú és capaç de reivindicar en veu alta inversions en els ministeris quan és observat amb menyspreu pels propis companys de partit que pensen que ací, en les nostres terres, va començar el seu calvari.


Ni u, ni mig, ni cap, senyors d’AVE. La neteja és necessària i no es mamprén perquè tots estan agarrats per delicades parts i qualsevol moviment pot provocar terribles patiments. Ja no hi ha salvació en el niu de la gavina perquè les seues pomes podrides han empudegat tot quant estava al seu abast, des del difunt sistema financer valencià al tarquim que ha resultat ser lo més salubre que produïa Emarsa.


Té raó senyor Boluda, ni un corrupte més, però tampoc cap gestor inepte posat a dit per amiguisme, cap polític inútil protegit pel seu grup de “palmeros” a càrrec de la gestió de les nostres vides, ni cap altre President de la Generalitat mut davant de Madrid ni Europa si és que de veritat volem alçar la nostra economia i aconseguir que el Corredor Mediterrani siga una realitat. No més ninos de drap que clamen a casa per un millor finançament però incapaços de reclamar-lo on toca i amb la força que toca.


Els valencians volem i podem ser molt més de lo que som, però no amb estos. Amb estos no tindrem ni un cèntim més de finançament, ni un pam més d’infraestructures, ni un poc més de dignitat i sense tot açò no alçarem cap ni els valencians de a peu, ni els d’AVE.

Publicat per Levante-emv el 13/03/13