13/11/17

ENS FALTA UN REGÓ

Un regó, una fornada i quatre bescollades entre cap i coll. No tenim remei, ni sentit del ridícul ni, pitjor encara, sentit de Pàtria.

Este dissabte hi ha una manifestació convocada en defensa d'un finançament just, una mobilització que es mire per on es mire és necessària i convenient per a tot aquell no no vullga continuar aguantant un model que dessagna la nostra economia i ens convertix de facto en ciutadans de tercera regional i no obstant això hi ha qui li posa entrebancs.


Puc entendre la postura del PPCV esborrant-se de l'acte. Puc entendre-la perquè entenc que és una conseqüència lògica de la seua trajectòria dels últims quaranta anys, estant en el govern i en l'oposició. Si mai els van importar una merda els interessos valencians no cal esperar que ara canvien de la nit al dia. Lo que no entenc és la postura dels altres. M'explique.

La manifestació naix amb una clara vocació de transversalitat. A ella s'han adherit la gran majoria dels partits polítics amb o sense representació parlamentària i de diverses ideologies, associacions de tots els colors, sindicats, patronals, juristes i gent de tots els pelatges… tots baix un únic lema: la reivindicació de justícia sense interessos particulars, sense atacs a tercers per a què tots capiem en un acte que atén a les necessitats del nostre poble i aixina i tot hi ha qui ha trobat motius per a muntar-se la seua mani a banda (com l'arròs).

Que sí, que sí, que esta terra nostra parix gent tan destrellatada que, estant d'acord amb la reivindicació, s'agarren d’un pèl de figa per a desmarcar-se i “pásmense señores” convocar-ne una altra el mateix dia però pel matí per a no barrejar-se amb els altres, no siga cas que els cuquen.

A vore terrossos ¿Perquè no deixeu de fer el carabassa i demostreu que per una volta els valencians podem anar tots a una veu? ¿Esteu tan abstrets en el vostre melic que no vos en adoneu que en estos moments la Pàtria clama per la unió sense personalismes i sense excuses? És el moment de posar a València i als valencians per damunt de tot i vosaltres jugant a l'enfant terrible.

És absurd el càlcul electoralista. Queda massa per a les pròximes eleccions i pretendre fer una demostració de força a costa d'una causa comuna vos pot dur al ridícul. Sí, he vist la llista d'associacions i partits que avalen la mobilització matutina i no cal que vos explique lo que vosaltres ja sabeu.

Supose que a pesar de tot seguireu a la vostra i encara voreu èxit en l'escassetat d'assistents que no cal ser catedràtic per a vaticinar. Vos sentireu especials, únics i irredempts, purs com les volves de la neu, però més enllà d'unflar els vostres minúsculs egos, no haureu fet res, ni de res haurà servit lo fet, més que per a mostrar-nos dividits davant del món i per a què sigueu comptats.

Que vos aprofite.

De propina:

Als qui penseu acudir per la vesprada i aprofitar el moment per a reivindicacions que res tenen a vore amb el motiu de la manifestació, millor faríeu quedant-vos en casa. Qui no vullga ajudar, que no destorbe.